Centerleder søges til Egtved Idræts- og Multicenter

I løbet af oktober slår vi dørene op til vores helt nye svømmehal, som bliver en væsentlig tilføjelse til Egtved Idræts- og Multicenter. Vi søger en centerleder, der vil stå i spidsen for at drive og udvikle centret.

Hvem er vi:

Vi er en selvejende institution, som har til formål at drive et topmoderne idrætscenter - som et vigtigt og naturligt samlingssted for idrætten og øvrige kulturelle aktiviteter i Egtved og omegn, Egtvedegnens borgere og Egtved Skole. Centret indeholder i dag en håndboldhal, en multisal med springcenter og klatrevæg, et fitnesscenter, en idræts-SFO, køkken med tilhørende café, samt et antal mødelokaler og snart en svømmehal.

Egtved Kunstgræs, fodboldbaner og snart igen 2 tennisbaner ligger rundt om centeret, og med kunstgræsbanen er der masser af udendørs aktiviteter året rundt.

Som centerleder får du:

En spændende og meget alsidig udfordring, hvor du skal være med til at starte driften af den helt nye svømmehal. Samtidig får du, sammen med bestyrelsen, ansvar for at udvikle det samlede center, så endnu flere aktiviteter og brugere kommer ind.

Du skal sikre et center, som er professionelt og indbydende for brugerne – et sted som Egtveds borgere slet ikke kan holde sig væk fra. Du formår at fremme det sociale liv i og omkring idrætscentret, og du får energi af, at mange børn, teenagere, unge, voksne og ældre opholder sig og dyrker deres sport i idrætscentret.

Du skal være parat til at varetage flere forskellige roller, som kan spænde lige fra ledelse, økonomistyring, planlægning, salg og marketing til den daglige drift og det helt lav-praktiske, som rengøring og vedligehold.

Du skal have interesse og flair for at styre et topmoderne idrætscenter med diverse tekniske installationer.

Dine hovedopgaver:

 • Daglig drift af centret – praktisk/administrativt (inklusiv tilsyn og rengøring)
 • Udfærdigelse af arbejdsplaner og rekruttering af personale (livreddere, ungarbejdere m.m.
 • Samarbejde med halbestyrelsen, Egtved IF, Egtved Skole, Egtved Kunstgræs, Vingsted   Svømmeklub samt andre samarbejdspartnere
 • Drift af køkken og café

Fra 1. oktober vil der udover dig, være en fuldtidsansat assistent og et antal deltidsansatte livreddere samt evt. et antal ungarbejdere. Det er et selvstændigt job, og du vil selv få stor indflydelse på at planlægge din dagligdag. Halbestyrelsen sidder dog altid klar som sparringspartner.

Dine kvalifikationer

Du er en synlig og relationsskabende person, der kan omgås folk i alle aldre. Du har en bred sportslig (og gerne kulturel) interesse, og du har en god fornemmelse af, hvad jobbet kræver af dig. Du er eller har lyst til at blive en aktiv del af lokalsamfundet, for på den måde bidrager du til, at centeret bliver det lokale samlingspunkt. Og så brænder du bare for at komme i gang og stå i spidsen for vores idrætscenter.

Der ud over søger vi en person med følgende kvalifikationer:

 •  Lederkompetencer
 •  Flair for økonomi og styring
 •  Fortrolig med IT (Gerne kendskab til Conventus og Microsoft Office pakken)
 •  Godt humør/humor og en god portion selvironi
 •  Serviceminded og imødekommende
 •  "Drive" og overblik
 •  Fleksibel
 •  En ildsjæl med hænderne skruet ordenligt på for vi søger "verdens bedste" centerleder

Begge fuldtidsansatte forventes at kunne varetage livredderfunktionen, så du skal enten have livredderprøve eller være parat til at tage denne.

Du skal kunne begå dig på alle niveauer fra barnet/eleven i hallen, håndværkeren og til møder med/servicering af kunder generelt.

Du skal have en tilfredsstillende straffeattest og en ren børneattest. Begge indhentes og skal godkendes af halbestyrelsen som forudsætning for ansættelse.

Egtved Idræts- og Multicenter tilbyder dig:

 •  Et topmoderne idrætscenter (snart med svømmehal)
 •  Et spændende alsidigt job med et stort ansvar
 •  Rig mulighed for at gøre din indflydelse gældende
 •  Tæt samarbejde med brugere og halbestyrelsen, hvor du bliver en aktiv medspiller
 •  En hverdag i et aktivt og uformelt miljø, hvor aktivitetsniveauet er højt
 •  Løn med udgangspunkt i en grundløn på ca. 32.000 pr. måned + pension og mulighed for bonus

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte formand Lars Bang på tlf: 30 58 19 04 (Helst uden for normal arbejdstid).

Ansøgning og andre relevante papirer sendes pr. mail til formanden for halbestyrelsen på: kontakt@egtvedhallen.dk

Mærk mailen: Centerleder

Ansøgningsfrist: mandag den 26. august, kl. 9.00

1. samtale afholdes tirsdag den 27. august fra kl. 17.00

Evt. 2. samtale afholdes fredag den 30. august

Tiltrædelse 1. oktober eller efter aftale.