VIGTIG MEDDELELSE

Kære medlem

Som bekendt er der meldt nye retningslinjer ud fra regeringens side i et forsøg på at stoppe smittespredningen. 

De nye restriktioner vedrører brug af mundbind og et forsamlingsforbud på max 10 personer. 

For Egtved IF Motion, kommer dette konkret til at betyde følgende: 

Fra torsdag d. 29 oktober, skal man bære mundbind indtil man træder ind i lokalet, hvor man skal træne. Dette gælder altså både til og fra fitnesslokalet, omklædningen eller lokalet hvor holdene afvikles. 

 • Man skal IKKE bære mundbind, når man bevæger sig fra den ene maskine/ træningsredskab til det andet. 
 • Man skal naturligvis stadig holde afstand og rengøre maskiner og udstyr før og efter brug. Det er vigtigere end nogensinde før. 
 • Hvis man selv eller en i husstanden har symptomer, så bliv hjemme - både for egen og alle andres skyld.
 • Forsamlingsforbuddet på 10 personer gælder IKKE i fitnesslokalet, her må vi stadig være 25 i lokalet, i forhold til gældende regler omkring 4 kvadratmeter gulvareal.  

Forsamlingsforbuddet bliver gældende for alle hold, hvor der max må være 10 personer, inkl. instruktøren. 

Det betyder for de enkelte hold: 

 • Løbetræning: Holdet fortsætter som hidtil. Hvis der møder mere end 10 medlemmer op, så deles holdet op og der løbes i flere mindre grupper. 
   
 • Indoor Cycling: Hold mandag og lørdag bliver aflyst de første to uger, altså i uge 44 og 45. Herefter revurderes situationen og vi ser på muligheden for at genoptage holdene.
  Hold onsdag fortsætter, som hidtil med max 8 deltagere.
 • Cross Gym: Her skal deltagerantallet skrues ned til 8 deltagere, da vi har 2 instruktører på. Det betyder konkret, at vi går ind og ophæver de tilmeldinger, der allerede er på holdene og så skal I melde jer igen. Men der vil så kun være mulighed for 8 tilmeldte.

  Til gengæld arbejder vi på om vi kan dublere holdet, så der kan køre et hold mere efterfølgende med 8 deltagere. Hvis det lykkes, vil det faktisk betyde, at der vil bære plads til flere end nu.
   
 • Hatha Yoga: Antallet af pladser justeres til max 9 deltagere. 
   
 • Jump Fitness: Her justeres deltagerantallet til 8, da der er to instruktører. Vi går ind og ophæver de tilmeldinger, der allerede er på holdene og så skal I melde jer igen. Til gengæld opretter vi et ekstra hold torsdag kl. 20.20-21.20, så I bedst muligt kan fordele jer på holdene. 
   
 • Hit Fit Dance: Her må ligeledes være max 9 deltagere. Dette bliver ændret så vi i stedet kører to hold, efter hinanden af en halv times varighed hver. Første hold fra 19.00-19.30 og næste hold fra 19.35-20.05. Stram Op udgår. Igen er vi nødt til at slette eksisterende bookinger og i skal booke jer på, på ny. 

Fælles for alle nye tilmeldinger til holdene med reduceret deltagerantal er, at det nu er VIGTIGT at man melder afbud, aller- allersenest 2 timer før, så eventuelle på venteliste kan nå at komme og benytte den ledige plads.

Vi vil løbende følge udviklingen og de udmeldinger, der kommer. Er der spørgsmål som er du velkommen til at kontakte udvalget.

Hilsen

EIF Motion