U5-U6 Mix (Årgang 2016-2017)

 

Kontakt: 

Tom Andersen

Mobil: 28724151

Mail

Kontakt: 

Peter Svendsen

Mobil: 51524884

Mail

Træningstider

Onsdage kl. 16.30-17:30 Egtved Kunstgræs / Bane 3

Tilmeld her

FORÆLDREOPBAKNING
Børnefodbolden i Egtved IF er i rivende udvikling og vi har et fantastisk træningsmiljø i klubben.
Egtved IF bliver drevet af forældre. Både på og udenfor banen - Har du meldt dig til en frivillig opgave ? 
Som forælder er din positive opbakning vigtig, hvis det skal være sjovt for dit barn at spille fodbold og som forælder kan du gøre meget for at bakke op om dit barn og klubben. Derfor har vi samlet en række råd til klubbens forældre:
 
VIS INTERESSE
Når børn og unge oplever opbakning hjemmefra til deres håndbold, fremmer det motivationen, giver tryghed og er med til at skabe fundament for en livslang tilknytning til fodbolden og forenings-miljøet. Så spørg gerne om kampen eller træningen var spændende og sjov og spørg gerne ind til hvad der er foregået til den pågældende træning eller hvad der skete til kampen.
 
VIS ENGAGEMENT
Trænerne hører ofte, at flere børn glæder sig til at forældrene kommer og ser en kamp. Derfor vil vi gerne opfordre jer forældre til at komme og se jeres børns kampe når I har mulighed for det. På den måde ved I også hvad jeres barn fortæller hvad der skete til træning eller i en kamp. 
 
SØRG FOR DET RIGTIGE UDSTYR 
Det er meget sjovere for børnene at spille fodbold, hvis de har ordentligt tøj at spille i efter vejrforhold, gode fodboldstøvler, Benskinner og en drikkedunk med er gang. 
 
BAK OP OM TRÆNERNE
I som forældre hjælper klubbens trænere rigtig meget ved at være gode til at melde afbud, melde tilbage på beskeder/indkaldelse til kamp hurtigst muligt og generelt være godt til at give trænerne og klubben besked. 
 
DELTAG
Uden aktive forældre er det svært at få Egtved IF til at fungere og I er med til at sikre, at alle i og omkring klubben får en positiv oplevelse. For at det kan lade sig gøre for børnene at træne og komme med ud og spille kamp, er jer forældres hjælp uundværlig. Trænerne kan ikke klare alle opgaverne omkring holdet alene og der er altid brug for hjælp til at køre børnene til udekampe, vaske spillertøjet eller sågar hjælpe med at træne.