2021 sæsonen.

Den traditionelle sæson, den som vi kender fra rødgrusbanerne, fra ca. 1. maj og frem til efteråret, er i skrivende stund (primo juni) i fuld gang. De forskellige træningshold kører på fuldt blus - ingen Corona bøvl her - vi er udendørs. I EIF Tennis har vi været i stand til at spille i det vi kalder ydermånederne, kun sne har forhindret at vi kunne spille. Vi har haft betalene gæstespillere fra Jelling og Kolding i disse ydermåneder. Vore kunstgræsbaner har bestået prøven.

Tennisudvalget ønskeliste til investeringer har været omfattende. Vi er i den heldige situation, at det har været muligt at fremskaffe finansiering til denne ønskeliste (bl.a. via donation, fondsmidler, EIF's hovedkasse samt afdelingens egne midler). Vi er - næsten - "i havn". Det er vigtigt for udvalget, at anlægget opfylder medlemmerne behov og ønsker og at anlægget fremstår indbydende for såvel spillere som gæster, der kommer til vort dejlige idrætscenter. 

Følgende projekter er gennemført her i foråret:
- Stålrampe og trappe ved tennishuset samt ny reklamevæg - gennemført 17.04.21 - doneret af DAN Egtved A/S.
- Indhegning af forgård ved tennishuset med ny hovedindgangsdør - gennemført den 23.04.2021.
- Overdækning af arealet foran tennishuset, så der dannes et café område. Arbejdet er udført af JPJ Byg ApS.
- Flisegang for nordenden af banerne over til tennishuset - arbejdet afsluttet i uge 23 af EME v/Kent Skov.

På ønskesedlen har vi en varmepumpe til tennishuset samt belysning langs den nye flisegang.
Anlægget af den nye flisegang betyder, at medlemmerne fremover skal denne vej til anlægget og låse sig ind via døren - hovedindgangen - for enden af klubhuset.

Denne side er opdateret: 10.06.2021.

Følg os på Facebook: Egtved IF Tennis