Tennisåret 2022 er startet - vi har store forventninger.

Vort indbydende tennisanlæg er her i foråret 2022 i fineste form. Banerne er perfekte - de har fået tilført en del nyt grus - og vort dejlige klubhus byder medlemmerne velkommen.

De forskellige træningshold er startet (se træningstider under 'Træning'), men nye kan stadig (her primo maj) nå at komme med. Vi kan med speciel glæde konstatere god tilslutning til junior træningen.

Vi havde sidste år succes med et par sociale arrangementer, hvor der blev spillet på tid med skiftende makkere. Det agter vi at fortsætte med i denne sæson, og fredag den 20 maj 2022, er arrangementet 'Spanish Night' på plakaten. Der er udsendt indbydelse til medlemmerne.

Der er indtil nu i denne forårssæson afviklet 3 'Drop-in' aftener, hvor medlemmerne kan møde op uden tilmelding og spille med/imod de andre fremmødte. Vi arrangerer den sidste drop-in aften inden sommerferien tirsdag den 31. maj 2022, kl. 19 - 21. 

Der er i år tilmeldt fire senior hold i forskellige turneringer. Kampene afvikles hen over sæsonen, både før og efter sommerferieperioden.

En planlagt investeringer i forskønnelse af materiale containeren er stadig på tegnebrættet. Det overvejes p.t. hvordan/hvornår.

Årets medlemsmøde afholdes i Tennishuset den 24.09.2022 kl. 09.30.

Denne side er opdateret: 19.05.2022.

 

Følg os på Facebook: Egtved IF Tennis