Vi ser frem mod 2022.

Året 2021 er næsten opbrugt. De forskellige træningshold har afsluttet deres arbejde. På tennisanlægget er vi stadig i stand til at spille, blot man klæder sig på efter forholdene. Vore kunstgræsbaner dræner hurtigt vandet væk, men frost og sne kan naturligvis komme til at genere os i de kolde måneder.

Tennisudvalget ønskeliste til investeringer har været omfattende. Vi er i den heldige situation, at det har været muligt at fremskaffe finansiering til denne ønskeliste (bl.a. via donation, fondsmidler, EIF's hovedkasse samt afdelingens egne midler). Vi er - næsten - "i havn". Det er vigtigt for udvalget, at anlægget opfylder medlemmerne behov og ønsker og at anlægget fremstår indbydende for såvel spillere som gæster, der kommer til vort dejlige idrætscenter. 

Følgende projekter er gennemført her i 2021:
- Stålrampe og trappe ved tennishuset samt ny reklamevæg - gennemført 17.04.21 - doneret af DAN Egtved A/S.
- Indhegning af forgård ved tennishuset med ny hovedindgangsdør - gennemført den 23.04.2021.
- Overdækning af arealet foran tennishuset, så der dannes et café område. Arbejdet er udført af JPJ Byg ApS.
- Flisegang for nordenden af banerne over til tennishuset - arbejdet afsluttet i uge 23 af EME v/Kent Skov.
- Varmepumpe er i november måned installeret i klubhuset - leveret af El-Hjørnet Aps.
- Efeu beplantning af skråningerne udført af frivillige medlemmer.

I 2022 forventer vi at kunne få installeret belysning lang flisegangen fra svømmehallen til klubhuset. Et andet stort ønske - udvidelse og beklædning (forskønnelse) af vor materiale container - regner vi med at kunne gennemføre i foråret 2022. Containeren er p.t. ikke smuk at se på, og det er det første man ser, når man nærmer sig anlægget, så det skal der gerne gøres noget ved. 

HUSK. at kontingentsæsonen løber frem til udgangen af februar 2022, så der er endnu 3 måneders spilletid for det betalte kontingent. Pr. 1. marts 2022 starter en ny kontingent sæson.

Denne side er opdateret: 01.12.2021.

Følg os på Facebook: Egtved IF Tennis