Tennisåret 2022 afløses af 2023 - glæd dig allerede.

 

Året 2022, og dermed tennisåret 2022, er i skrivende stund næsten brugt. Vejret er i skrivende stund sjaskvådt, december sneen er næsten væk - ikke just vejr til udendørs tennis.

Trods disse forhold har medlemmerne af EIF Tennis stadig 2 måneder (januar og februar 2023) tilbage af kontingentsæsonen. Selv om januar og februar vel ikke kan betegnes som perioder til udendørs tennis, så kan vort underlag sagtens være godt at spille på, blot der ikke ligger sne eller der er is på banerne. Det er et spørgsmål om korrekt påklædning.

En længe ønsket investering i forskønnelse af materiale containeren er i gang. Da der er tale om frivilligt arbejde bliver det et lidt langstrakt proces, da der p.t. ikke kan arbejdes om aftenen. Vi forventer arbejdet afsluttet i foråret 2023.

Der er indkøbt fire fine lysarmaturer - såkaldte pullertlamper - som skal installeres langs stien fra hallen til klubhuset. Vi har fået et flot tilskud fra Egtved Loppen til delvis financiering af de nævnte pullerter. Når frosten tillader det, vil vi stikke spaden i jorden så fundamenterne kommer på plads. Efterfølgende skal der foretages en el-tilkobling via hallen.

 

Den nye kontingentsæson starter 01.03.2023.

(Denne side er opdateret: 20.12.2022)

Følg os på Facebook: Egtved IF Tennis