2021 sæsonen.

Sæsonen 2020 bød på en masse arbejde, der resulterede i et fremragende nyt baneanlæg, der næsten er færdigt. Desuden blev der spillet en masse tennis, og vi er meget tilfredse med, at mange gamle og nye medlemmer tog banerne i brug.
De nye bane, belagt med kunstgræs og med sand indfyld, har vist deres kvaliteter. De er glimrende at spille på, og de er lynhurtig spilbare selv efter kraftigt regnvejr. Desuden har de været fine at spille på hele efteråret, og de mest entusiastiske spillere har været på banerne både i december 2020 og i januar 2021. Lysanlægget har været i anvendelse, og det er ganske enkelt fremragende. Vi har været spændt på, hvordan underlaget ville reagere på frostvejr, men den frost vi har oplevet indtil denne sides opdatering, har ikke påvirket banerne - de er fine at spille på. Vort nye tennishus er færdiginstalleret. Et køkken vi har købt brugt til næsten ingen penge er installeret og der er installeret et materiale skab i huset. Så banerne og tennishuset står og venter på spillerne i 2021 sæsonen.

I tennisudvalget har vi en række ønsker, der skal færdiggøre anlægget, så det fremstår indbydende for såvel spillere som gæster, der kommer til vort dejlige idrætscenter. Vi har været så heldige at finde penge (bl.a. via donation, fondsmidler og EIF's hovedkasse) til at gennemføre følgende projekter:
- Stålrampe og trappe ved tennishuset samt ny reklamevæg - gennemført 17.04.21 - doneret af DAN Egtved A/S.
- Indhegning af forgård ved tennishuset med ny hovedindgangsdør - gennemført den 23.04.2021.
- Overdækning af arealet foran tennishuset, så der dannes et café område - gennemføres ult. april. Arbejdet udføres af JPJ Byg ApS.
- Flisegang for nordenden af banerne over til tennishuset - arbejdet udføres i juni 2021 af EME v/Kent Skov
På ønskesedlen har vi en varmepumpe til tennishuset samt belysning langs den nye flisegang.

BEMÆRK at et nyt kontingent år er startet pr. 01.03.2021, hvilket betyder en ny adgangskode til anlægget. Ny kode for sæsonen oplyses pr. mail, når det nye kontingent er betalt. Kontingentsatser er uændrede i f.t. 2020.

Denne side er opdateret: 24. april 2021.

Følg os på Facebook: Egtved IF Tennis