Familietennis - det er sjovt 🎾

Ny træningsform samler familien!

Vi har en spændende og anderledes nyhed på programmet målrettet børnefamilier, der gerne vil have et aktivt og sjovt fritidsliv med masser af fælles oplevelser. Efter lange dage på job, i børnehave er det rart endelig at kunne lave noget sammen!

Motion og samvær på tennisbanen

Familietennis kan samle hele familien på tværs af generationer til sjove oplevelser, motion og samvær på tennisbanen. Målgruppen er børn i alderen 4-6 år, og der er plads til alle – uanset niveau. Børnene kan deltage sammen med deres forældre eller bedsteforældre. Det er op til den enkelte familie, hvad der passer bedst.

En legende tilgang

Til Familietennis træner vi tennis gennem sjove lege og øvelser. Som f.eks. hvor vi tager på rejser i fantasiens verden, hvor vi møder forskellige udfordringer. Vi tager for eksempel til sydens sol, hvor det gælder om at lave den største isvaffel. Vi vender en kegle på hovedet og kaster tennisbolde ned i den. Isvaflen – eller keglen - skal selvfølgelig fyldes helt op! Bagefter er vi klar til en tur på stranden, hvor det gælder om at bygge det højeste ”sandtårn” ved brug af 10 bolde og fire ketsjere.

Gennem leg og bevægelse bliver alle deltagere introduceret til tennis og oplever glæden ved at være aktive sammen.

Træningen starter mandag den 8. april kl. 17.00 til 17.45 på klubbens tennisbaner på Hjelmdrupvej 13 i Egtved.

For yderligere information

Kontakt vor træner Tine Helles på telefon 2125 4738 eller på mail brudesoe@profibermail.dk for yderligere information

(Opdateret den 20. marts 2024/Ole)